Andreas Pourkamali

''Jeg vil gerne give vores kultur, klima, børn og unge en stærkere stemme i Folketinget.''

Andreas Pourkamali

''Jeg vil gerne give vores kultur, klima, børn og unge en stærkere stemme i Folketinget.''

Jeg drømmer et Danmark, hvor frihedsrettigheder ikke gradbøjes. Hvor vi tager hånd om dem, som har mindst. Og hvor vi gør mere for, at ALLE børn får den bedste start på livet.

EN STÆRK STEMME TIL KULTUREN OG KLIMAET

Jeg vil gerne give vores kultur, klima, børn og unge en stærkere stemme i Folketinget. Klimaet skal ikke være til debat. Der skal handlinger til NU!

Vi ved, at de første 1000 dage i et barns liv er afgørende for resten af livet. Derfor skal vi bl.a. sikre et minimum af voksne i vores daginstitutioner.

Kulturen er alt for længe blevet talt ned som noget elitært, som kun få har gavn af. Jeg mener ikke, at kulturen kan ikke blive for elitær. Til gengæld mener jeg, at vi skal gøre meget mere for, at det ikke kun er dem, som har mest, der får gavn af den.

OM MIG

Jeg er barn af en iransk far og en dansk mor. Jeg er 36 år, gift med Sara og far til Anton og Sigurd. Så længe jeg kan huske, har jeg haft lyst til at gøre en forskel. Jeg stiller mig til rådighed som kandidat til Folketinget, fordi jeg oprigtig tror på at jeg kan være med til at bringe Danmark i en bedre retning.

KONTAKT
E-mail: andreaspourkamali@gmail.com
Tlf.: 26 74 00 90

OPSTILLET I
Københavns Storkreds
- Indre Bykredsen

TILLIDSHVERV

Medlem af Borgerrepræsentationen i København 2014-2018
Kulturordfører
familieordfører

CV

Uddannet jurist.
Til daglig er jeg fuldmægtig i Udlændingestyrelsen.
Jeg har tidligere været juridisk og politisk konsulent i brancheorganisationen DRC