Anne Skau Styrishave

''Vi skal lede verden og skabe bæredygtige løsninger - for vi har virksomhederne, organisationerne og menneskene til det.''

Anne Skau Styrishave

''Vi skal lede verden og skabe bæredygtige løsninger - for vi har virksomhederne, organisationerne og menneskene til det.''

Jeg hedder Anne Skau Styrishave. I 2017 var jeg byrådskandidat, fordi jeg tror på, at vi også lokalt skal tage ansvar for globale udfordringer. Det tror jeg stadig, og hele Danmark skal tage ansvar. Derfor stiller jeg op til Folketinget.

TØR VI, KAN VI

Jeg tror på, at vi godt kan, og jeg mener ikke, at det er rigtigt, når vi taler om Danmark som et lille land, der skal beskyttes og pakkes ind og skærmes mod omverdenen. Danmark er et af verdens bedste, rigeste lande, vi er nået langt, og selvfølgelig kan vi nå endnu længere.

Selvfølgelig kan vi godt KÆMPE FOR KLIMAET, den grønne omstilling og naturen. Vi kan kæmpe for det lokalt, nationalt og globalt, og vi kan kan kæmpe for det sammen: hver og en af os, staten, kommunerne, private virksomheder og frivillige ildsjæle.

Selvfølgelig kan vi INVESTERE I UDDANNELSE, så de danske børn og unge kommer til at være blandt de bedst uddannede generationer i verdenshistorien. Det kræver, at vi geninvesterer de mange penge, som er blevet taget fra uddannelserne og forskningen, og lægger mere til.

Selvfølgelig kan vi, et af verdens bedste lande, godt sikre, at INGEN SKAL LEVE I FATTIGDOM. Derfor skal vi afskaffe kontanthjælpsloftet og aktivt bekæmpe den børnefattigdom, som lige nu er stigende.

OM MIG

Jeg er kandidat, fordi jeg har en vision for Danmark.
Vi skal være verdens mest bæredygtige samfund. Verdens grønneste samfund. Vi skal lede verden og skabe bæredygtige løsninger - for vi har virksomhederne, organisationerne og menneskene til det.

FN’s 17 Verdensmål er bæredygtige mål for klima, miljø, ligestilling, trivsel, mindre ulighed og stærke lokale initiativer. Jeg tror på, at vi med udgangspunkt i disse mål kan skabe et bæredygtigt samfund, som ikke kun er for os, men også for de mennesker, der kommer efter os.

 

KONTAKT
E-mail: annestyrishave@hotmail.com
Tlf.: 22 39 39 55

KAMPAGNEANSVARLIG
Ida Bech Karlsen
E-mail: ida.bech.karlsen@gmail.com
Tlf: 28 40 82 70

OPSTILLET I
Fyns Storkreds
- Nyborgkredsen
- Odense Vestkredsen

TILLIDSHVERV

Jeg er 1. suppleant til Odense Byråd for Susanne Crawley, og dertil har jeg siddet i en række forskellige udvalg i både Radikale Venstre og Radikal Ungdom gennem årene, samt Radikale Venstre Hovedbestyrelse og tidligere også Radikal Ungdoms.

CV

Studerende på Syddansk Universitet, 2018 - nu
Lærervikar og pædagogmedhjælper, Abildgårdsskolen, januar 2018 - nu
Bestyrelsesmedlem Mulernes Legatskole STX og HF, dec. 2016 - jan. 2018
Student fra Odense Katedralskole, 2013 - 2016