Camilla Kampmann

''Danmark skal være et grønt, åbent og demokratisk land, som indtager sin plads i det internationale samarbejde i EU og FN.''

Camilla Kampmann

''Danmark skal være et grønt, åbent og demokratisk land, som indtager sin plads i det internationale samarbejde i EU og FN.''

Vi er den første generation til fuldt ud at forstå klimaforandringerne. Og vi er den sidste, der har mulighed for at gøre noget ved dem.
Vandstandene øges. Det er 12. år i træk, at der er formindskede ismasser i polaregnene. Udledningerne af drivhusgasser slog rekord sidste år. Og tallene fra i år ventes at vise yderligere stigning. Vi er nødt til at åbne øjnene for udfordringerne.

JEG STEMMER GRØNT OG EUROPÆISK

Jeg støtter fuldtonet op om COP21 (Paris-aftalen) og FN's 17 verdensmål. Det er vigtigst for mig at aflevere en sund planet til vores efterkommere. Vi har brug for EU og FN, hvis vi skal forhindre en yderligere opvarmning af vores planet. De næste 12 år er afgørende for at sikre den grønne omstilling. Derfor stem grønt!

Jeg mener, at EU er det mest vellykkede sociale eksperiment, hvor borgerne i EU bliver sikret de bedste leveforhold i verden. Men det betyder ikke, at EU er fuldkommen. Tværtimod EU er det kompromis, vi har kunne opnå indtil nu. Jeg arbejder for, at alle de danske EU-forbeholdene bliver afskaffet!

ET GRØNNERE DANMARK

Danmark skal være et grønt, åbent og demokratisk land, som indtager sin plads i det internationale samarbejde i EU og FN.
Det vigtigste, vi skal opnå de næste 12 år er, at blive et land i ligevægt, hvor vi ikke længere udleder CO2. Så vi bliver nødt til at se på de tre B'er: biler, bønder og boliger.

Først og fremmest er det fuldstændig afgørende, at vores landbrugsproduktion fremover foregår i bedre samspil med klima, natur og miljø. Vi skal have mere økologisk produktion, mere klimavenlig produktion, mere natur og flere grønne teknologier, der nedbringer forureningen.

Bilerne skal køre på grøn energi, og den kollektive transport skal være grøn, attraktiv og fleksibel. Vi skal have forbundet alle Europas store byer med højhastighedstog ligesom i Japan.
Så skal vores huse opvarmes af grøn energi, og vi skal fortsætte med at bygge bæredygtigt.

Vi skal hjælpe Afrika med deres problemer (demokratiske og klimaforandringen), så dette kontinent bliver godt at leve i.

OM MIG

Jeg er født i 1968, jeg er mor til to + et bonusbarn, og har været aktiv i den radikale bevægelse, siden jeg var teenager. Jeg er optaget af klimaforandringen og beskyttelse af individets frihed, og har været formand for vores grønne initiativer, og siddet i Hovedbestyrelsen en række år.

Pt. er mit fokus det politiske arbejde i Nordsjælland. Jeg kæmper hårdt for fredning af Øresund. Stoppet af nye tilladelser for sandsugning, er kun en lille sejr! Vi har fået et usundt miljø på vores skoler og ungdomsuddannelser, hvor seksuelle krænkelser er blevet normalen. Det må stoppes! Så har vi brug for bedre infrastruktur i Nordsjælland. Vores nye superhospital er for lille, transportmulighederne til og fra sygehuset for dårlige, både den kollektive og for biler/ambulancerne. Vores region bliver drænet for ressourcer via udligningsordningerne. Hvorfor skal modtagerkommuner have mindre skattesats end de kommuner som giver?

Jeg har arbejdet internationalt hele mit voksne liv. Jeg underviser også på CBS i jura, og er i gang med at skabe en virksomhed, som skal hjælpe producenter med at blive CO2-neutrale.
Jeg er ordblind og har valgt at bo i Danmark med min familie, i den lille landsby, som jeg er vokset op i Nordsjælland. Derfor arbejder jeg mest virtuelt med resten af verden.

 

KONTAKT
E-mail: camilla.kampmann@yahoo.dk

OPSTILLET I
Nordsjællands Storkreds
- Helsingørkredsen

TILLIDSHVERV

2014 -2016 Multicultural Business Women Think Tank
2013 – Board of AIG Europe
2012 – 2013 Member of Forsk2015
2008 – 2017 Board of Itek – Dansk Industry
2005 - 2011 Board of Fair - Fair Forsikring A/S
2006 - 2011. Board of Kommune Forsikring - Kommune Forsikring A/S
2006 - 2011 Board of Arbejdskade Forsikring - Arbejdskade Forsikring A/S
2009 – 2013 MSc advisory Board Copenhagen Business School
2009 - 2010 Board of Catinet - Cartinet Aps
2004 – 2009 Røde Kors Subcommittee Foreign Development and control of spending of funds

CV

2018 - CEO Circular Strategy
2001 - 2017 Global VP System Support, Oracle Corp.
2000 – 2001 Chief Marketing Officer, Sonofon
1999 - 2000 PR and Marketing Director, Oracle Denmark
1997 - 1999 PR and Marketing Manager, Unisys Corporation
1993 – 1997 Nordic Channel Marketing Manager and PR Coordinator, IBM