Casper Hedegaard

''Jeg tror på, at vi som mennesker kan meget mere, end vi tror, og sammen kan vi klare alt.''

Casper Hedegaard

''Jeg tror på, at vi som mennesker kan meget mere, end vi tror, og sammen kan vi klare alt.''

Jeg håber, at vi bliver bedre til at tage tage os af hinanden i fremtiden. At hjælpe de mest udsatte, eller de som på anden måde har det svært. Jeg tror på, at vi som mennesker kan meget mere end vi tror, og sammen kan vi klare alt. Jeg ser en tendens til, at vi bliver meget hårdere over for hinanden, hvilket er dybt unødvendigt. Skal vi ikke give lidt mere plads, og løfte hinanden i stedet?

ET GRØNNERE DANMARK

Klimaet er en vigtig udfordring, der skal løses. Det bruger jeg meget tid på i denne valgkamp. Jeg håber på, at der kommer et politisk flertal, der virkelig vil gøre en indsat, så Danmark kan bidrage mere til at få løst denne verdensomspændende problemstilling.

FORSKNING OG UDDANNELSE

Jeg har en drøm om, at Danmark skal være verdens videnscentrum. Derfor mener jeg, at vi skal investere mere i forskning og uddannelse.

ET SAMMENHÆNGENDE DANMARK

Balancen mellem land og by er ved at blive for stor. Det nytter ikke noget, at et halvt land bliver hægtet af, mens den anden halvdel buldrer derudaf. Vi skal ind i fremtiden i samme hastighed.

OM MIG

Jeg er født i 1988 i Aalborg, og opvokset i en lille by ved Mariager Fjord. Jeg elsker at tage ud på fjorden i en havkajak, hvor der er ro, så jeg for alvor kan tænke. Min familie betyder alt, og det bedste i verden er, når jeg kan tilbringe tid sammen med mine nevøer og niecer.

Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel. Jeg er en person, der handler og ikke bare snakker om tingene. Det mener jeg, at der er brug for.

KONTAKT
E-mail: casperkhedegaard@gmail.com
Tlf.: 26 29 31 13

KAMPAGNEANSVARLIG
Jakob Gjørling
Tlf.: 61 28 60 35

OPSTILLET I
Nordjyllands Storkreds
- Aalborg Nordkredsen

TILLIDSHVERV

Medlem af hovedbestyrelsen i Radikale Venstre

CV

Jeg har lavet mange spændende ting i mit liv.

Tidligere har jeg arbejdet som strategisk konsulent for en amerikansk virksomhed i Paris, som underviser i folkeskolen og senest som marketingchef i en lille dansk virksomhed.

Nu har jeg helliget mig det politiske arbejde, hvor jeg sidder i byrådet og laver folketingskampagne på fuld tid.