Dennis Schmock

''I mit Danmark er der plads til, at man kan leve, tænke, tro og tale som man ønsker. Det gælder dig, mig, medlemmer af Dansk Folkeparti, kristne, hinduer og muslimer.''

Dennis Schmock

''I mit Danmark er der plads til, at man kan leve, tænke, tro og tale som man ønsker. Det gælder dig, mig, medlemmer af Dansk Folkeparti, kristne, hinduer og muslimer.''

Jeg stiller op fordi jeg vil kæmpe for et Danmark som mine børn kan være stolte af. Et Danmark hvor frisind, tolerance og næstekærlighed er universale værdier, og ikke bare noget der kun gælder for dem med den rigtige hudfarve, tro eller meninger. Et Danmark hvor vi taler godt om og med hinanden. Og hvor man TØR sige fremmedhad og intolerance midt imod.

FREMAD FOR VESTEGNEN

Den københavnske vestegn har store sociale problemer - desværre. Et problem fremelsket af en stor andel af almene boliger. Faktisk har Brøndby og Albertslund Danmarks største andel af almene boliger. Jeg mener, at andre kommuner i hovedstadsområdet også bør løfte deres del. Ikke bare ved at sende penge, og brokke sig over det, men ved at løfte deres andel af almene boliger.

Jeg mener, vi politikere fra Vestegnen har svigtet ved ikke at kæmpe mod skævheden i hovedstadsområdet. Mange Vestegnskommuner kæmper med store sociale problemer - mens man længere nordpå primært bekymrer som om hvorvidt man kan holde en lav skatteprocent – og så i øvrigt holde 'fattigrøvene' uden for kommunegrænsen. Jeg vil kæmpe for at vi får sat det problem på dagsordenen

Ud over kampen mod skævheden i hovedstadsområdet har jeg som mærkesag at få udbedret de omfattende skader den nuværende regering har påført uddannelserne med massive besparelser. Det er ikke fremsynet – det er helt sort. Vi skal investere i vores fremtid, ikke spare på den.

STEM DANSK, STEM DENNIS

Mit Danmark er et land bygget på frihed og godt naboskab. Vi behandler hinanden godt – og vi har alle sammen de samme grundlæggende rettigheder. I mit Danmark er der plads til, at man kan leve, tænke, tro og tale som man ønsker. Det gælder dig, mig, medlemmer af Dansk Folkeparti, kristne, hinduer og muslimer.

Det betyder imidlertid ikke, at man i mit Danmark skal acceptere alle holdninger som lige gode. Det er de ikke. Jeg vil selv til enhver tid forsvare Dansk Folkepartis ret til at mene som det gør, men det betyder ikke, at de ikke skal udfordres. For jeg mener ikke, at de har ret.

Danmark bevæger sig ikke fremad, hvis det skal bygges på snæversyn, fremmedangst og en svækkelse af vores retsstat.

Nej! Danmark er og skal fortsat være et land, hvor vi finder løsningerne sammen, og hvor vi gør vores bedste for at være gode naboer – Også selvom det kan være svært. Vi taler ordentligt sammen. Vi har frihed til at leve som vi vil, men ikke frihed til at diskriminere eller underminere andres rettigheder i danskhedens navn.

OM MIG

Jeg er 44 og gift med Henriette (læge) og har to børn Liva på 11 og Linus på 5.

KONTAKT
E-mail: dennis@schmock.eu
Tlf.: 60 78 73 36

OPSTILLET I
Københavns Omegns Storkreds
- Taastrupkredsen

TILLIDSHVERV

Kommunalbestyrelsesmedlem i Albertslund Kommune 2014 - 2018

CV

Folkeskolelærer
IT-vejleder og IT-konsulent for skoleområdet
Softwareudvikler