Karen Melchior

''Vi skal have en friere, grønnere og stærkere verden. Sammen tog vi første skridt i en ny retning for Europa den 26. maj. Den 5. juni tager vi det næste. For Danmark skal fremad.''

Karen Melchior

''Vi skal have en friere, grønnere og stærkere verden. Sammen tog vi første skridt i en ny retning for Europa den 26. maj. Den 5. juni tager vi det næste. For Danmark skal fremad.''

Tak for din stemme 26. maj. Stem igen 5. juni

Under valgkampen har min besked til vælgerne været: hvis du gerne vil have mig til EU, så skal du stemme på mig til Europa-Parlamentsvalget, da det er mit første valg. Hvis du også gerne ville have mig i Folketinget, hvis ikke det kan blive Europa-Parlamentet, så kan du stemme på mig to gange, hvis du bor i Østjylland.

Radikale Venstre har fået et fantastisk Europa-Parlamentsvalg, hvor 10,1 procent af vælgerne stemte på os, hvilket udløste hele to mandater, hvor jeg var så heldig at få de radikales andet mandat.

Det er desværre for sent at tage mig af listen over folketingskandidater, så derfor kommer jeg stadigvæk til at stå på stemmesedlen. Men jeg kommer ikke til at indtræde i Folketinget, selv hvis jeg bliver valgt.

Jeg anbefaler dig at stemme personligt på de andre radikale kandidater i Østjylland. Afgivne personlige stemmer på mig vil være som at stemme på listen. Husk du kan omgøre din brevstemme med en ny brevstemme. Det er den sidste, der gælder.

Vi skal have en friere, grønnere og stærkere verden. Sammen tog vi første skridt i en ny retning for Europa den 26. maj. Den 5. juni tager vi det næste. For Danmark skal fremad.

 

KONTAKT
E-mail: karen@karenmelchior.eu
Tlf.: 25 88 33 09

OPSTILLET I
Østjyllands Storkreds
- Horsenskredsen

TILLIDSHVERV

Jeg startede, som aktiv i det Radikale Venstre, i det internationale og europæiske arbejde, og blev siden aktiv lokalt og nationalt. Jeg blev i 2017 valgt til Københavns Borgerrepræsentation, og repræsenterer Radikale i Kommunernes Landsforenings Internationale Udvalg, hvorfra jeg er medlem af EU’s Regionsudvalg. Siden 2014 har jeg været kandidat til Folketinget for Horsens.

CV

- 2017-2018, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
- 2005-2017, Udenrigsministeriet
- 2007-2009, Master i offentlige institutioners kommunikation ved CELSA, l’université Paris-Sorbonne (Paris IV)
- 2005, cand.jur
- 2004, Praktikant i EU Kommission, juridiske tjeneste
- 2003, Praktikant ved den danske permanente repræsentation ved EU