Ruben Kidde

''Vi kan hele tiden forbedre os. Men det kræver, at vi smøger ærmerne op og kommer i gang med arbejdet.''

Ruben Kidde

''Vi kan hele tiden forbedre os. Men det kræver, at vi smøger ærmerne op og kommer i gang med arbejdet.''

Min politiske drivkraft er, at jeg har store ambitioner på menneskets og samfundets vegne, og at jeg nægter at stille mig tilfreds. Vi skal blive ved med at insistere stædigt på, at vi kan rykke os som lokalsamfund, som land og som verden. Vi kan blive grønnere, skabe mere velstand og mere lighed.

Jeg drømmer om et Danmark, hvor vi åbner døren til fremtiden med samme appetit og mod som generationer før os. Hvor vi tager hånd om hinanden og vores fællesskab. Hvor vi står fast på vores grundlæggende værdier. Finder rigtige løsninger på virkelighedens problemer. Løfter blikket mod verden. Hvor vi siger ja til Europa, ja til at samle fremfor at splitte, ja til medmenneskelighed og ja til et grønnere Danmark!

RIV BISPEENGBUEN NED

Jeg har kæmpet for at rive Bispeengbuen ned, føre trafikken under jorden, og åbne åen siden jeg startede i politik. Det er ikke bare er drømmerier. Det kan lade sig gøre.

BØRNEFAMILIER

Jeg står bag forslaget om, at børn fra København, som mangler en institutionsplads kan få plads på Frederiksberg, hvor der har været et overskud af pladser. På Christiansborg vil jeg ligeledes arbejde for børnene. Alle forældre skal kunne aflevere børn i skole og dagtilbud med ro i maven. Derfor støtter jeg minimumsnormeringer.

STYRK IVÆRKSÆTTERIET

Jeg har arbejdet med investorer og iværksætteri i lang tid, Danmark er et land med mange talenter, som kan udvikle fremtidens store virksomheder, Men vi er ikke verdensmestre i iværksætteri. Jeg mener at vi skal satse på vores unge iværksættere, som kan forandre verden.

DET KRÆVER MOD

Jeg mener, at mod bør være en værdi i vores samfund. Hvis vi vil gøre noget genialt, er vi nødt til at have mod til at fejle.

Derfor deler jeg en historie om engang, jeg gjorde noget, der krævede mod. Det var for 8 år siden lige efter nytår. Da jeg talte med min far for første gang.

Jeg er vokset op alene med min mor. Og jeg havde længe ledt efter min far, uden held. Indtil jeg fandt ham på nettet. Jeg så, hvem han var, og hvor han boede. I London.

Jeg tog mod til mig og ringede. Uden at vide, hvad der ventede i den anden ende. Jeg fik en britisk stemme i røret. Jeg fortalte ham om min mor og jeg. Han kunne sagtens huske min mor. Han var helt oppe at køre over, at jeg ringede. Det var en stor lettelse. Jeg besøgte ham ugen efter.

Efterfølgende havde jeg det fantastisk. Sådan er det med mod. Nogle gange må du tage et stort skridt, mod noget, som betyder meget.

MF Suppleant, Klima-, energi- og forsyningsordfører, it-, tele- og teknologiordfører.

KONTAKT
E-mail: ruben.kidde@ft.dk
Tlf.: 61 62 30 67

OPSTILLET I
Københavns Storkreds
- Falkonerkredsen

TILLIDSHVERV

Kommunalbestyrelsesmedlem og gruppeformand for Radikale Venstre, Frederiksberg Kommune
Medlem af By- og Miljøudvalget, Frederiksberg Kommune
Medlem af Børneudvalget, Frederiksberg Kommune
Medlem af Mønsterbryderudvalget, Frederiksberg Kommune

CV

Ruben Kidde er folketingskandidat samt kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg, hvor han er medlem af By- og Miljøudvalget samt Børneudvalget.

Ruben er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet. Han arbejder til daglig med investering og iværksætteri som chefkonsulent i brancheorganisationen DVCA. Han har tidligere arbejdet som politisk konsulent for den radikale folketingsgruppe 2011-15.